Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı fotoğrafını gönderdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’in geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan imzalı fotoğraf getirme sözü verdiği Çocuk Destek Merkezi’ndeki kız çocukları hediyelerine kavuştu.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Göreve geldiği ilk günden itibaren “Değer vereceğiz, Kıymet bileceğiz, Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetkârı olacağız” diyen Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı, mazlumun yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Çözüm odaklı siyaseti çalışmalarının merkezine alan Başkan Dağdelen; fark yaratan uygulamalarının yanı sıra yaptığı ziyaretlerde de adından söz ettiriyor. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiği Aile ve Sosyal İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Destek Merkezi’nde kalan kız çocukları ile yaptığı kahvaltıda onların isteklerini sormuş, miniklerden gelen “Cumhurbaşkanımızdan imzalı fotoğraf istiyoruz” talebi üzerine, onlara fotoğraf sözü vermişti. Her bir kız çocuğu adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan fotoğrafları sahiplerine ulaştıran Başkan Nuh Dağdelen, hediyelerini alan kız çocuklarının mutluluğuna ortak oldu.

 

YETER Kİ SİZLERİN GÜLEN YÜZLERİ SOLMASIN

Çocuklar tarafından sevgi ile karşılanan Başkan Dağdalen; “Sizler bizim sahip olduğumuz geleceksiniz, bizim evlatlarımızsınız. Hayat sizi hangi zorluklarla sınarsa sınasın asla yalnız değilsiniz. Sizi daima koruyan, kollayan Rabbimiz var. Bizler, sizlerin yüzü gülsün ve mutlu olun, diye çalışıyoruz. Gülen yüzleriniz solmasın, gözleriniz dünyaya umutla baksın. Tek dileğimiz ve bütün gayretimiz bunun içindir. Bundan sonra da daima hizmetinizdeyiz. Sık sık bir araya geleceğiz” dedi. İl Başkanı Nuh Dağdelen’in Çocuk Destek Merkezi’ne yaptığı ziyarete İl Tanıtım ve Medya Başkanı Nebahat Erkök, Delice İlçe Başkanı Adem Gökdere, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu da katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x