Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

CUMHURİYET KUPASI BİLARDO MÜSABAKASI SONA ERDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bilardo il temsilciliği faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Kupası bilardo müsabakaları sona erdi.

Arena 71 Bilardo Salonunda yapılan Cumhuriyet Kupası 3 Bant Bilardo müsabakalarına 26 sporcu katıldı. Seyir zevki yüksek geçen müsabakalarda sporcuların birincilik mücadeleleri turnuvaya ayrı bir heyecan kattı.  Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda şampiyonluk ipini bilardo il temsilcisi İsmail Silleli göğüsledi, ikinci Bekir Karakoç olurken, üçüncülüğü ise Şenol Öztaş ve Cemal Gezici paylaştı.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Kırıkkale Vali Vekili Sayın Abdullah Aslaner ve protokol tarafından verildi.

Müsabakalara katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik eden Kırıkkale Vali Vekili Sayın Abdullah Aslaner;” Cumhuriyet Kupası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz müsabakaları yüksek bir katılımla başarılı bir şekilde tamamladık. Müsabakalar sonunda dereceye giren ve müsabakalara katılan tüm sporcularımızı böyle anlamlı bir etkinlikte yer aldıkları için tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x