Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

CUMHURİYETİMİZE VE DEMOKRASİMİZE SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 TÜED Yönetim Kurulu adına Kırıkkale şube Başkanı Zekeriya AYTEKİN 15 Temmuz Darbe girişimini Kınadı.
TÜED Yönetim Kurulu adına Kırıkkale şube Başkanı Zekeriya AYTEKİN Cumhuriyet ve Demokrasimize yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz derken şu ifadeleri kullandı, “       Yıllardır ülkemizin başına musallat olmuş kan emici bir çete ülkemizin kalkınması yönünde atılan her adımı engellemiş aralarında eski Genel Kurmay Başkanı da olmak üzere yüzlerce masum insanımıza iftiralar atarak yıllarca hapislerde kalmalarına sebep olmuş demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan sivil toplum kuruluşlarımızı ellerindeki medya organıyla yıllarca taciz etmiş ve karalamaya çalışmış herkesin en önemli güvencesi olan hukuk sistemimize yerleşerek adalete olan güveni sarsmaya çalışmış hain bir çetenin ülkemize yönelik büyük bir terör saldırısına maruz kaldık.
Kurtuluş savaşımızı da yönetmiş olan Gazi Meclisimizi hedef alan hainler Türkiye Cumhuriyetimizin kalbine saldırmaktan çekinmemiştirler Anadolu işkal altındayken bile büyük Türk milletinin sarsılmaz iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimize böylesi bir saldırı  yaşanmamıştır.
Bugün yaşanan sahnelerden de anlaşıldığı gibi söz konusu hainlerin Kahraman Türk silahlı kuvvetlerimizin masum neferlerini düşürdükleri çirkin hallerde milletimizin vicdanını derinden yaralamıştır.
Yüce Milletimizin gösterdiği büyük ve onuruna yakışan demokrasi refleksi sayesinde atlatılan bu elim hadisede yaşamlarını yitiren Demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz.Yine bu saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.
Yüce Milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi sunarken milletimizin hasas ve olgun iradesine yakışır şekilde sergilediği onurlu duruşuna hiçbir leke sürmeden aynı hassasiyet ve dik duruşa demokrasimize birliğimize beraberliğimize sahip çıkmaya devam edeceğine gönülden inanıyoruz. Hiçbir taşkınlığa ve provokasyanlara asla izin vermeden paralel çete tarafından ulusumuza yaşatılan çirkin hadisenin emeline ulaşmasına izin vermeyecek bir olgunlukla sağduyulu bir şekilde hareket etmeye fırsatçılara karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz.
Büyük Türk milleti geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberliği onurlu duruşu ile bütün dünyaya örnek olacak ciddi bir tavır sergilemiş ve yine tarihe geçmiştir.
Türkiye Cumhuriyetimiz Demokrasiden Anayasal laik sosyal hukuk sisteminden birlik ve beraberliğimizi temin ve tesis eden üniter devlet düzenimizden asla vaz geçmeyecek tir.Paralel çete başta olmak üzere hiçbir güç yüce Türk milletinin yıllarca sahip çıktığı bu emanetleri elimizden almaya muktedir değildir ve asla da olamayacak tır.
Biz Emekliler Derneği ve yönetimi olarak bizim derneğimizin varlık nedeni olan tüm Emeklilerimiz Cumhuriyet ve Demokrasi aşığıyız. Ülkemizi çok seviyoruz hain kalkışmayı bir kez daha lanetlerken bu ihanet çetesinin arkasında duran ve onlara destek sağlayan bütün şer odaklarını da nefretle kınıyoruz.
Ve gerekli cezalarında Türk adaleti tarafından verilmesini bekliyoruz.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x