Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlıkSiyaset

Dağdelen doktorların bayramını kutladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yüksek İhtisas Hastanesi’ni ziyaret ederek burada başta doktorlar olmak üzere sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı ve hastaları da ziyaret etti.

 

14 MART ZİYARETİ

Beraberinde parti yöneticileri ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi’ne önceki gün giden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hekimler ve sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı. İl Başkanı Dağdelen ayrıca hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Dağdelen’e YİH Başhekimi Tekin Akça da eşlik etti. Acil girişinden itibaren ziyaretlere ve tebriklere başlayan Başkan Dağdelen, “Hayatımızı emanet ettiğimiz, sağlığımızın en büyük güvencesi olan hekimlerimizi bu özel günde yalnız bırakmak olmazdı. Onları tebrik etmek amacıyla ziyarette bulunmak istedik. Tüm hekimlerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

 

TALEPLERİ NOT ALDI

Hekimlerle ayaküstü sohbet eden Başkan Dağdelen, onların bazı taleplerini de not aldı. Dağdelen, kendisine iletilen talepler konusunda gerekeni yapacaklarını söyledi. Hastanedeki hastaları da ziyaret eden Başkan Dağdelen, hastaların bir sorun veya talepleri olup olmadığını sordu. Başhekim Tekin Akça, ziyaret konusunda bilgi vererek, “Dağdelen’in bizi böylesi özel bir günde ziyaret etmesi memnun etti. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x