Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Dağdelen ziyaretlerine Sulakyurt’tan başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dağdelen ziyaretlerine Sulakyurt’tan başladı

Geçtiğimiz hafta AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevini devralan Nuh Dağdelen, ayağının tozu ile Sulakyurt ilçesini ziyaret etti. İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Dağdelen, ilçe esnaflarını da ziyaret etti. Dağdelen Sulakyurt’ta Kaymakam Yunus Emre Vural’a da kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

ESNAFLARA ZİYARET

Geçtiğimiz hafta atanan ve gerçekleşitilen devir teslim töreni sonrasında AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevini devralan Nuh Dağdelen, ilk ziyaretini Sulakyurt ilçesine gerçekleştirdi. İlk olarak Sulakyurt ilçe teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen ilçede yürütülen teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İlçe teşkilatı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçe esnafların ziyaret eden Dağdelen, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe sakinlerinin hayırlı olsun dileklerini alan ve taleplerini dinleyen Dağdelen Sulakyurt’ta son olarak ilçe Kaymakamı Yunus Emre Vural’ı makamında ziyaret etti.

 

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Hali hazırda devam eden bir kongre süreci olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen “Kongre sürecimiz devam ediyor. Şu ana kadar iki ilçemizde kongrelerimiz tamamlandı. Önümüzdeki haftalarda diğer ilçelerimizde de kongrelerimiz tamamlanacak. Partimize ve davamıza hizmet etmek için genel merkez teşkilat başkanlığımız ile Cumhurbaşkanımız ve genle başkanımız bizleri bu göreve layık gördü. Bizlerde halkımızın her kesimine ulaşacağız. Kutlu davamızı daha üst noktalara taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x