Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Daha güçlü bir ekonomi için

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Daha güçlü bir ekonomi için
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, daha güçlü bir ekonomi için girişimcilik kurslarına desteklerinin devam edeceğini söyledi.

ÖĞRENCİLERE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ
KTSO Başkanı Varlı, Ahiler Kalkınma Ajansı, Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğü ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası arasında Valilik Makam Oluru ile imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Kırıkkale’de 2016 yılı ilk yarısında 6 sınıf uygulamalı girişimcilik eğitimi verildiğini, toplam 141 kişinin sertifika aldığını dile getirdi.

DESTEKLER DEVAM EDECEK
Varlı, “Eğitim programlarında katılımcılara her gün için katılımcı zaruri gideri ile kısa vadeli sigorta kolları kapsamında iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ve durumlarına uygun olarak genel sağlık sigortası primleri İŞKUR tarafından ödenmiştir. 2016 yılı ikinci yarısında ise toplam 5 sınıf uygulamalı girişimcilik eğitimi verilmiş, 130 kişi sertifika almaya hak kazanmıştır. 2016 yılında Ahiler Kalkınma Ajansı ve Odamız işbirliğinde toplam 11 sınıfta verilen eğitimler sonucunda  271 kişi sertifika almıştır. Daha güçlü bir ekonomi için girişimcilik kurslarına desteğimiz devam etmektedir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x