Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSağlık

Daha temiz bir Kırıkkale

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE BELEDİYESİ, HAŞERELER İLE MÜCADELE İÇİN DÜĞMEYE BASTI

 

Daha temiz bir Kırıkkale

Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte çoğalan haşereler ile Kırıkkale Belediyesi havadan ve karadan mücadele edecek. İnsanlara zarar veren haşerelerle havadan ve karadan mücadele etmek için Temizlik işleri Müdürlüğü ve Biopest ilaçlama firmasının ortaklaşa çalışmalar yapacak.

 

2 ADET BİOKOPTER

Biopest ilaçlama firmasıyla çalışma yürütecek olan Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent merkezinin ulaşılması çok güç olan en ücra bölgelere kadar havadan ve karadan ilaçlama çalışması gerçekleştirecek. Yaz boyunca 2 adet biokopter, 1 adet amfibi (su aracı), 1 adet yeşil alan ilaçlama aracı, 3 adet ULV (Sinek ilaçlama aracı) ile mücadele edilecek. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında tanıtımının yapıldığı araçları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Sadece biz değil tüm Türkiye ivezlerle mücadele ediyordu. Daha temiz bir Kırıkkale için hep beraber arkadaşlarımızla çalışıyoruz. İnşallah daha temiz bir Kırıkkale’yi birlikte yaşarız” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x