Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Danışmanlık hizmeti verilecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KÖTÜLÜKLERE DEĞİL, BİZE SARIL STRATEJİK ORTAKLIK PROJESİ İLİMİZDE VE 3 AVRUPA ÜLKESİNDE BAŞLADI

 

AB Erasmus + Okul Eğitimi Yenilik Geliştirme ve İyi Örnekler Paylaşımı, Hugs Not Drugs (kötülüklere değil, bize sarıl) isimli Stratejik Ortaklık projesinin faaliyetleri ilimizde ve 3 Avrupa ülkesinde eş zamanlı olarak başladı.

 

LETONYA-İTALYA-PORTEKİZ

Madde, alkol ve sigara bağımlılığına karşı etkin bir mücadele başlatan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan AB Erasmus + Okul Eğitimi Yenilik Geliştirme ve İyi Örnekler Paylaşımı, Hugs Not Drugs (kötülüklere değil, bize sarıl) isimli Stratejik Ortaklık projesinin faaliyetleri ilimizde ve 3 Avrupa ülkesinde (Letonya-İtalya-Portekiz) eş zamanlı başladı.

 

START VERİLDİ

Öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutacak bilgilendirme faaliyetleri, danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde bulunmak amacıyla kültür sanat spor gibi farklı etkinliklere yöneltebilecek etkinliklerin startı verildi.

 

ONLİNE DESTEK HATTI

Proje kapsamında telefon mobil yardım hattı ve online destek hattı kurulurken okullarda da anket çalışmaları başlatıldı.  www.hugsnotdrugs.eu proje web sayfasından sigara, bonzai, alkol ve uyuşturucu kullanan öğrenciler ve aileleri rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti alabilecekler.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x