Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Dansları ile gönülleri fethettiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dansları ile gönülleri fethettiler

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Desteklemek için Gönüllü Bayanlar dans etti. Erkeklerin alınmadığı gecede, bayanlar doyasıya dans ederek eğlendiler.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Yaklaşık 100 bayanın katılımı ile gerçekleşen gecede Dans Eğitmenleri Ebru Yıldırım ve Tuğçe Çalılık, Engelsiz yaşamı desteklemek için dans ederken tüm bayanları spor yapmaya davet ettiler. Kırıkkale’de bir ilk gerçekleştirilerek açılan Engelsiz Cafe’nin bahçesinde düzenlenen dans gösterisinde dans eğitmenleri Yıldırım ve Çalılık nezaretinde bayanlar dansları ile geceye katılan bayanlara eğlenceli dakikalar yaşattılar.

 

ZAYIFLATMA GERÇEĞİ

Düzenlenen geceye erkek seyirciler alınmazken, Renga-renk ışıklar arasında yaklaşık bir saat süren dans gösterisinin sonunda Zumba Dansı Eğitmenleri Ebru Yıldırım ile Tuğçe Çalılık yaptıkları açıklamada şunları söylediler, “Öncelikle bizi bu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. Geçtiğimiz yıl Zumba’nın ne olduğunu sunduğumuz projeden sonra bu yıl da ikincisinde ise tüm katılımcılarla çok iyi ve güzel vakit geçirdik. Zumba, Türk kadınlarının dans ederek zayıflama diye bir gerçeği var”

 

TATTIRMAK İSTEDİK

“Ev hanımları özellikle evde, iş yaparken fark etmeden zumba yapıyorlar. Zumba dansı eğlenmenin,  zayıflamanın,  daha eğlenceli hale gelmesi için biz bunu bayanlarımıza sunduk. Zumba insanların eğlenerek mutlu olmasını sağlıyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Spor yapıyorsunuz aynı zamanda eğlenirken, kalori harcıyorsunuz. Onun içinde herkese bu eğlenceyi tattırmak istedik”

 

KATKI SAĞLAMAK AMACIYLA

Yıldırım ve Çalılık, kendilerine destek veren Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz’a Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya, Tüm Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç’a teşekkür ederek “Buranın Engelsiz Cafe olması nedeni ile bir katkıda bulunmak istedik. Burada çalışanlar da engelli olması nedeni ile gönüllü olarak biz onlara bağış toplamak için çıktığımız yolda her şey çok güzeldi amacımıza ulaştık. Programlarımızı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek en büyük dileğimiz” dediler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x