Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

DARBE GECESİ İLGİNÇ DİYALOG

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Darbe girişiminin üzerinden zaman geçtikçe, gece dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Darbe Gecesi milletvekili Mehmet Demir’in mesajlaşmalarına ait bir fotoğraf paylaşıldı.
NE OLACAKSA OLSUN!
DARBE GECESİ İLGİNÇ DİYALOG - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bir telefona ait ekran görüntüsünde Mehmet Demir ile ismi bilinmeyen bir şahsın ilginç diyaloğu yer alıyor. İsmi bilinmeyen şahıs Milletvekili Mehmet Demir’e darbe girişimi sırasında endişelerini belirtiyor ve “Abim sakın bir yere çıkma, bir yere gitme” diyor. Milletvekili Mehmet Demir ise “Niye çıkmayayım. Ne olacaksa olsun” diyerek cevap veriyor. Bu cevabın üstüne cesaretlenen bilinmeyen kişi “Tamam abi, Biz silahlanıp Kırıkkale meydana iniyoruz. Hakkını helal et” diyor.
SİLAH ÇEKMİŞTİ
DARBE GECESİ İLGİNÇ DİYALOG - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, hatırlanacağı üzere darbe girişimi gecesi, henüz ortam sisli iken sms aracılığı ile binlerce kişiye mesaj atmış ve halkı meydanlara inmeye, Kırıkkale’de olası bir kalkışmaya karşı direnmeye davet etmişti. Ayrıca İl Başkanlığı Binasında teşkilat mensuplarının karamsar duruşunu gördükten sonra da belindeki silahı çıkartıp “Bu canı bu bedenden almadıkça kimse darbe yapamaz. Öleceksek adam gibi öleceğiz, öleceksek bu gece öleceğiz” diyerek coşkulu bir konuşma yapmış ve teşkilat üyeleri bu konuşmanın ardından büyük bir coşku ile karşılık vermişti.
MEYDANA İLK O İNDİ
Darbe girişimi gecesi Emniyet Müdürlüğünde kriz masasını sürekli ziyaret eden ancak orada oturmak yerine Cumhuriyet Meydanında sabaha kadar vatandaşlarla bekleyen ve Ankara, İstanbul gibi şehirlerden gelen bilgileri vatandaşlara aktaran Demir “İş Çıkmaza girerse burada bulunan tüm hemşerilerimle Ankara’ya yürüyeceğiz. Ankara ile görüştüm illeri terk etmeyin, oralarda kalkışma olursa müdahale edin dediler. Kırıkkale Cumhuriyet Meydanını bırakmıyoruz, Olur da Ankara’da bize ihtiyaç olursa, bu meydandaki hemşerilerimizle Ankara’ya gider Ankara’yı darbecilerin başına yıkarız. Ramazan Can Mecliste onunla sürekli irtibat halindeyiz, merak etmeyin bu girişim başarısız olacak, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve devletimize yapılan bu aşağılık saldırıyı yapanlar kendi planlarında boğulacaklar” gibi ifadeler kullanarak halkı dinç ve diri tutmuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x