Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

DARBECİLERDEN ŞİKÂYETÇİ OLDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm yurtta darbecilere kin gittikçe büyüyor. Kırıkkale’de de 11 Eylül mağduru olduğunu söyleyen ve geçmişteki darbeleri çok iyi bildiğini söyleyen Yusuf Şener darbecilerden şikayetçi olduğunu ve gerekenin yapılmasını istedi.
ESKİ DARBELERİ İYİ BİLİRİM
Şener’in Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçesi şu şekilde belirtti. Şener, “Darbeye teşebbüs edenler hakkında suç duyurusunda bulunuyorum. Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim devletimin meclisini emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ün halkın meclisine bomba atan tankla gelen ordumuzun genel kurmay başkanlığına tankla gelen ve rehin alanlar ve bombayla bombalayıp tankla gelenler Gölbaşı özel harekatı bombalayan polisimizi şehit eden vatan hainleri hakkında ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın külliyeyi bombalayan vatandaşların kafasını kopan bacılarımız camimiz bomba atanlar hakkında boğaz köprüsünü kapatan hünkarca tankla uçakla gelip halkın üzerine silah açan kişiler hakkında ve emniyet genel müdürlüğümüzü tankla gelip halka silah açan ve Türkiye Cumhuriyeti TRT Televizyonunu işgal eden vatandaşı seni öldürürüm diye tehdit eden bütün vatan hainleri adına şikayetçiyim. Ben vatandaş olarak şikayetçiyim.’’dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x