Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Davulcular endişeli

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan ayı boyunca vatandaşı sahura kaldırmak için görev yapan davulcular, ücret toplama sırasında bazı aksaklıkların meydana gelmesinden korkuyor.

 

HER KAPIYA GELENE PARA VERMEYİN

Ramazan davulcuları, belgesi olmayanların görev yapmadıkları halde para toplamaya çıkmasından korkuyorlar. Vatandaşların bu nedenle kapısını çalan herkese para vermemesini isteyen davulcular, daha önceki yıllarda da yaşanan bu sıkıntıların tekrarlanmaması için önce belgelere bakılmasını istediler. Ramazan ayı boyunca vatandaşı sahura kaldırmak için görev yapan davulcular, para toplama sırasında bazı aksaklıkların meydana gelmesinden korkuyor.

 

BELGELERİNİ SORUN

Her kapıyı çalanın görevli olmadığını dile getiren davulcular, vatandaşın hassas davranmasını istediler. Bir ay boyunca kendilerini sahura kaldıranlara Belediye tarafından belge verildiğini hatırlatan davulcular, “Kapınıza gelen ve sizden para talep eden herkese inanmayın. Belgesinin olup olmadığını kontrol edin” dediler.

 

ÖNCEDEN DE YAŞANDI

Daha önceki yıllarda da aynı sorunların yaşandığını, ancak haksız kazanç talep etmek isteyenlerin az da olsa böyle bir yolu seçtiğini dile getiren davulcular, “Bu sene böyle olaylara fazla rastlanmasını istemiyoruz. Bunun için vatandaşların da bizleri yardımcı olmasını bekliyoruz” diye konuştular.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu