Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

DDY çalışanları Belediyeyi Göçer’e şikayet etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DDY çalışanları Belediyeyi Göçer’e şikayet etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDDY çalışanları Belediyeyi Göçer’e şikayet etti
MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet GÖÇER, 27 Mart Demiryolu çalışanları  günü nedeniyle demiryolu çalışanlarını ziyaret etti. Yahşihan, Irmak ve merkez tren istasyonlarındaki işçiler ile görüşen Göçer, çalışanlar sohbet etti.
Belediyeyi şikayet ettiler
MHP Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer, Demiryolu işçilerinin günlerini kutladı. İlk ziyaretini gerçekleştirdiği Merkez demiryolu istasyonunda işçiler ile sohbet eden Göçer, “ 27 Mart demiryolu çalışanları gününüzü kutlamaya ve de sıkıntılarınızı taleplerinizi dinlemeye geldim” dedi. Çalışanlar ile sohbet sırasında Göçer’e Belediye yönetimini şikayet eden demiryolu çalışanları, lojmanlarının demiryolu kenarında olmaları nedeniyle kokudan duramadıklarını söylediler.
DDY çalışanları Belediyeyi Göçer’e şikayet etti - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriOyum MHP
Merkez istasyon çalışanlarını ziyaretten sonra Irmak kasabasında bulunan istasyonda ki demiryolu çalışanlarını ziyaret eden Göçer, çalışanlar ile birlikte birimleri gezdi. Sıcak ve samimi bir havada geçen ziyarette, GÖÇER’e hükümeti şikayet eden demiryolu çalışanları, “ilk kez bir partinin milletvekili aday adayının kendilerini ziyaret ettiğini söylediler. Göçer’e teşekkür eden işçiler, “27 Mart’ın demiryolu çalışanları günü olduğunu sayenizde öğrendik. Böyle bir günde demiryolu çalışanlarının gününde buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdınız. Sevindirdiniz. Ben 12 yıldır oyumu AKP ye veriyordum. Vallaha da billaha da bundan sonra MHP ye vereceğim” diyerek konuştu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu