Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
DeliceKırıkkaleManşet

DELİCE KÖYLÜ PAZARI KADERİNE TERK EDİLDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Delice Kaymakamlığı öncülüğünde Delice Belediyesi ve Özel idare aracılığı ile ilçeye kazandırılan Delice Köylü pazarı bu sezon hizmete girmedi.
KÖYLÜLER BEKLİYOR
Geçtiğimiz yıllarda yer kiralaması Özel İdare Müdürlüğü aracılığı ile yapılan Delice Köylü Pazarında bu yıl sessizlik hakim. Delice Kaymakamlığı öncülüğünde Delice Belediyesi ve Özel idare aracılığı ile ilçeye kazandırılan Delice Köylü pazarı bu sezon hizmete girmedi. Hasat mevsimi öncesinde ihalesi yapılarak hizmete sunulan ve ilçenin tanıtımımı ve gelişimini sağlayan köylü pazarı hasat dönemi olmasına ve hizmete gitmemesinden dolayı adeta kaderine terk edilmiş durumda. Hasat sonrası ürünlerine satmak isteyen Köylü Vatandaşlar durumdan mustaripler. Köylüler ihale tarihi hakkında açıklama beklerken yetkililer sessizliklerini koruyorlar. İlçe için iyi bir gelir kaynağı olan ve ürettikleri ürünleri doğrudan müşteri ile buluşturdukları Pazar Yerinin açılışının yapılması bekleniyor. Konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmadığı gibi hasat mevsiminde sona gelirken bu sezon neden açılmadığı merak konusu oldu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x