Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Demir ailesinin acı günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, İbrahim ve Hüdaverdi Demir’in amcası Zübeyir Demir, (65) hayatını kaybetti.  Merhum Demir, dün öğlen namazına müteakip Kırşehir’in Akpınar ilçesi Hanyeri köyü camiinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

 

SEVENLERİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, İbrahim ve Hüdaverdi Demir’in amcası Zübeyir Demir, 65 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen merhum Demir için Kırşehir’in Akpınar ilçesi Hanyeri köyü camiinde öğle namazına müteakip Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Kıldırılan cenaze namazı sonrası merhum için helallik istendi. Cenaze törenine; Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Demir ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

 

TAZİYELERİ İLETTİLER

Hanyeri köyü camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile birlikte merhum Zübeyir Demir, dualar eşliğinde toprağa verildi. Vali Haktankaçmaz ile diğer protokol üyeleri; cenaze töreni öncesinde Demir ailesi fertlerine başsağlığı dileyerek, merhuma Allah’tan rahmet diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x