Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Demir Ailesinin Mutlu Günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bir Düğün Yaptı“Dillere Destan”
Demir Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAk Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir’in oğlu Oğuzhan Demir’in düğününe yaklaşık 5.000 kişi katılırken, Siyaset, Bürokrasi ve İş Dünyasından üst düzey katılımlar dikkat çekti.
SABAH BAYRAK YEMEĞİ
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir’in Oğlu Oğuzhan ve gelini İlknur’u, mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı. Cuma Namazının ardından Demir’in evinin önünde Bayrak Yemeği ile başlarken, Bayrak yemeğine yalnızca aile üyeleri ve yakınları katıldı.
Demir Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriYARIM SAATTE DOLDU
Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir’in oğlu Oğuzhan ve İlknur’un düğününe Kırıkkale ve Şehir dışından yoğun katılım oldu. Beyaz Saray Düğün salonunda kapalı bölüme yalnızca protokol üyeleri ve aileler alınırken otel bahçesinde kurulan masalarla birlikte düğüne 5.000 kişi katıldı. Salon düğünün başlamasından yarım saat sonra tıklım tıklım doldu.
SUNGUR VE CAN KARŞILADI
Demir Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDüğüne şehir dışından katılan misafirlere bir restorantta Keskin Tava ikram edildi. Şehir dışından katılan misafirleri Kırıkkale Milletvekili ve Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur karşılarken ev sahipliği yaptılar. Ankara- Kırıkkale kar
ayolu üzerinde bulunan bir restorantta karşılanan misafirler keskin tava ikramından sonra salona geçtiler.
22 AĞIR MİSAFİR
Demir çiftini mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmazken şehir dışından 22 protokol üyesi katıldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başta olmak üzere, Anayasa Komisyon Başkanı ve Ak Parti MKYK üyesi Mustafa Şentop, Ak Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Abdulhamit Gül, Ak Parti SKM Başkanı ve MKYK üyesi Yıldız Seferinoğlu, Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Ak Parti MKYK üyesi Ekrem Erdem, Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer, Erduğrul Soysaldı, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz, M. Emin Akbaşoğlu, Samsun Milletvekili Fuat Göktaş, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcıları Hacı Turan, Murat Yıldım, Ak Parti Kırıkkale İl Koordinatörü Halil Özyolcu, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kırşehir Milletvekili Yaşar Bahçeci katıldı.

Demir Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriBOZDAĞ’DA KATILDI
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katıldığı ve evlilik cüzdanını genç çiftlere takdim ettiği düğünde, Bozdağ genç çifte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en az 3 çocuk tavsiyesini hatırlatarak, “1 olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim.” dedi.
FİKRİ IŞIK YETİŞEMEDİ
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık daha önce düğüne katılacağını belirtirken toplantısının geç bitmesi nedeni ile düğüne yetişemedi. Törene, Bakan Bozdağ ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem ile çiftin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Demir Ailesinin Mutlu Günü - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİŞ DÜNYASI DÜĞÜNDEYDİ
Düğün Törenine iş dünyasından da büyük katılım oldu. Başta Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli olmak üzere hemen hemen Kırıkkaleli bütün iş adamları katıldı. Düğüne HSYK Başkanı Metin Yandırmaz,İstanbul Bakırköy Başsavcısı Mustafa Hakan Uyar’ın yanı sıra, vakıf temsilcileri, Dernek Başkanları ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Milletvekili Mehmet Demir Misafirleri girişte karşıladı.
SUNGUR; KIRIKKALE’YE YAKIŞIR BİR DÜĞÜN
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur “Güzel bir düğün oldu. Siyasi birlikteliğimizin yanında aile dostumuz olan Mehmet Beyin ilk düğünü. Allah izin verirse çok yakın bir zamanda diğer oğlu Şerefattin’in de düğünü olacak. Misafirlerimizi çok güzel bir şekilde karşıladık ve Kırıkkale’ye yakışır bir şekilde ağırladık. Genç çiftlerimiz Oğuzhan ve İlknur’a ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah ağız tatlarını bozmasın, en kötü günleri böyle olsun.” İfadelerini kullandı.
DEMİR; GURURLUYUM
Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir “ Bir baba olarak gururluyum. Oğuzhan’ımız büyüdü ve evlendi. Allah razı olsun sevenlerimiz yalnız bırakmadı. Ailemizin ilk düğünü olduğundan dolayı çıraklık olarak nitelendiriyorum. Yakında kalfalık düğünümüzde olacak inşallah. Darısı tüm evlatlarımızın başına, birlik, beraberlik böylesine düğünlerde, bayramlarda, cenazelerde gözüküyor. Katılım yüksek oldu demek ki sevenimiz çokmuş, genç çiftlerimiz inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x