Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

DEMİR NÖBET YERİNDE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meclis çalışmaları nedeni ile birkaç gündür Demokrasi Nöbetlerine katılamayan Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir hafta sonu ile birlikte tekrar vatandaşlarla birlikte nöbet yerine döndü.
Yatsı namazı sonrası Cumhuriyet Meydanına gelen ve beraberindekilerle birlikte Meydanda tur atan Mehmet Demir vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Demir, sorunlarını çözmek için girişimlerde bulundu.
Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılana Demir, fotoğraf çektirmek isteyen hiçbir kimseyi kırmayarak fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı’nın ATV canlı yayınını Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarla izleyen Demir vatandaşlarla sohbet etti.
Cumhuriyet Meydanında açılan Dev Türk Bayrağını tutan vatandaşlara eşlik eden Demir, Recep Tayyip Erdoğan şarkısına vatandaşlarla birlikte eşlik etti. Keyifli olduğu gözlenen Demir “Zor bir süreçten geçiyoruz. Allah vatandaşlarımızdan razı olsun. Bu yalnızca Türkiye’nin bugününü değil, yarınını da kurtarmaktır. 1960’da Menderes’e darbe yapıldı, 1980’de yine darbe yapıldı. Darbelerin başarılı olmasının tek sebebi askerlerin karşısında vatandaşları karşısında görmemesiydi. Bu milletimizin içinde hep ukte olarak kalmıştır. Ancak bu sefer Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın da çağrısıyla meydanlara indi ve o darbeci hainlere geçit vermedi. Bir kez daha görülmüştür ki bu ülke de halka rağmen hiçbir şey yapılamaz. Darbe gecesi ilk sokağa çıkanlardan biriyim, daha hiçbir açıklama yokken vatandaşlarımıza mesaj attık, meydanlara davet ettik. Sonrasında Cumhurbaşkanımız da aynı çağrıyı yapınca Meydanları tıklım tıklım doldurduk. Hem sosyal medyamdan, hem telefonlardan vatandaşları meydanlara çağırdık. Sağ olsunlar bu çağrıya kulak verdiler ve darbeye müsaade etmediler. Bu kara günler geçecek, kim dost kim düşman, küm hain ortaya çıktı. Birde hala gizlenmeye çalışanlar var, deve kuşu gibi kafasını kuma gömenler, o hainleri de ortaya çıkartıp, Yüce Türk Hâkimlerinin karşısına çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x