Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

DEMİR PAZAR PAZARLADI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir Pazar günü Kırıkkale Gezilerine devam etti. Her hafta Cumartesi Pazarından alışveriş yapan Demir, bu hafta değişiklik yaparak Pazar Pazarını ziyaret etti.
EV ALIŞVERİŞİ PAZARDAN
DEMİR PAZAR PAZARLADI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Pazar yerine yalnız gelen ve vatandaşlarla selamlaşan Demir, Esnaflarla sohbet etti. Evinin manav ihtiyaçlarını Kırıkkale Semt pazarlarından karşılayan ve özellikle köylü pazarını tercih eden Demir, alışverişleri kendisi yapıyor. Aldığı ürünleri tek tek kendi seçen ve yerine göre pazarlık yapan Demir, Pazar fiyatlarının Ramazan ayı ve Bayram tatilinin hemen ardından yaşanan darbe süreci ile arttığını ancak önümüzde ki günlerde bu fiyatların normal seviyelere döneceğini söyledi.
Demir yaptığı açıklamada “Eskiden Çarşamba pazarının müdavimiydim, Milletvekili olunca hafta içi Ankara’da olduğumdan Çarşamba pazarına gidemiyorum. Ancak yine her hafta evimin ihtiyaçlarını hafta sonu pazarlardan karşılıyorum. Genel de Cumartesi Pazarı oluyordu ancak bu hafta bir değişiklik yaptım ve Pazar pazarına geldik. Burada olmak bana keyif veriyor. Bakın ben milletvekiliyim, ölene kadar Milletvekili olacak değilim. Elbet bir gün bu görev bitecek ve yeniden Mehmet Demir olarak hayatıma devam edeceğim. Ben geri döneceğim hayattan neden kopayım? Burada insanlarımızla iç içe olunca daha iyi siyaset yapabiliyorsunuz. Çünkü insanların sorunlarını ilk ağızdan dinliyor, Pazar fiyatlarını kendi gözlemlerimizle takip ediyoruz. Pazar esnafının sıkıntılarını doğrudan görebiliyoruz. Bu sadece Pazar için geçerli değil. Ben il başkanı ve milletvekili olmadan önce ve aradaki boşlukta oturduğum arkadaşlarımla sohbet ettiğim çay ocağındayım. Ben milletvekili olmadan önce ki Kırıkkale’de bulunan evimdeyim. Burada olmamın ne zararı var bana, Ankara’da da bir yerden bir yere yarım saat 45 dakikada gidiyorsun, Kırıkkale’den meclise de 45 dakika 1 saatte ulaşıyorsun. 15 dakika için neden evimi, yurdumu, düzenimi değiştireyim. Ben Kırıkkale milletvekiliyim, Kırıkkale’de olmalıyım ki bu şehre daha iyi hizmet edebileyim.” İfadelerini kullandı.
DEMİR NASIL OLSA GELİR
Milletvekili Mehmet Demir’in alışveriş yaptığı bir esnaf, “Biz şaşırmıyoruz, çünkü Mehmet Demir’i her yerde görebiliyoruz. Allah ondan razı olsun, halimizi hatırımızı soruyor. Bir eksiğimiz, sorunumuz olsa Demir nasıl olsa gelir diye bekliyoruz. Eskiden bir sorunumuz olunca Milletvekillerine ulaşabilecek biri bulurduk, sonra o kişi milletvekiline yakın birini arardı, adamın keyfi olursa milletvekiline sıkıntımızı söylerdi, vekil isterse yapar, istemezse he hoş deyip kapatırdı. Şimdi arada kimse yok, Halkın adamı, halkın içinde Demir’le gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x