Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Demirhanlar’dan şehitler için yemek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli İş Adamları ve Yöneticileri Derneği (TÜRKİAD) Başkanı Ali Asker Demirhan tarafından Hasandede Köyü´nde  bu güne kadar vatan savunması için şehit olanlar herkes için yemek verildi.
 
CEM EVİ´NDE YEMEK
Hasandede Cem Evi´nde verilen yemeğe katılım oldukça geniş oldu. MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu da yemeğe katılanlar arasındaydı. Ali Asker Demirhan ve eşi Beyhan Demirhan misafirlerini tek tek kapıda karşıladı. Yemek öncesi bir konuşma yapan TÜRKİAD Başkanı Ali Asker Demirhan, “Biz burada bugün cumhuriyet ve cumhuriyet öncesi şehitlerimiz için toplandık. Bizler onların sayesinde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum” dedi.
 
ÇEVRE İLLERDEN KATILIM OLDU
Ali Asker Demirhan´dan sonra eşi Beyhan Demirhan katılımcılara hitap etti. Demirhan, “Kırıkkale´den, Ankara´dan ve çevre illerden bizleri kırmayıp katılan herkese teşekkür ediyorum. Bizlere bu vatanı miras bırakan şehitlerimize ve vatanın bölünmez bütünlüğü için şehit olan evlatlarımıza Allah´tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu