Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Demokrasi tecelli edecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrasi tecelli edecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal, kongrede tekrar aday olacağını belirterek, “Demokrasi tecelli edecek” dedi.

 

KONGRE SÜREÇLERİ BAŞLIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal, kongrede tekrar aday olacağını belirterek, “Demokrasi tecelli edecek” dedi. CHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda kongre süreci başladı. Kongre süreci hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Av. Ahmet Önal, “Cumhuriyet Halk Partisi tüzüğüne göre iki yıllık süre dolduktan sonra olağan kongre süreçleri başlıyor.”

 

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

Önce mahalle delegeleri seçiliyor, seçilmiş mahalle delegeleri ilçe başkanını seçiyor, aynı seçimde il delegeleri belli oluyor. İleri ki bir tarihte il kongresi yapılıyor ve il başkanı seçiliyor. Bu süreç yaklaşık iki buçuk, üç ay daha hali hazırda devam edecek bir süreç gibi gözüküyor. Bu kongrede ben yine ekibim ve arkadaşlarımla aday olacağım. Cumhuriyet Halk Partisi demokrasinin beşiği o anlamda, aday olmayı düşünen arkadaşlara da başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun, yolları açık olsun.”

 

HEYECANLI GEÇER, SEÇİMLİ GEÇER

Onlara yardımcı olmak da bizim görevimiz. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçilmişleriyiz. Hem bizim hem dışarıda olanların herkesin il başkanıyız, herkesi kucaklamaya da hazırız. O anlamda aday olmayı düşünen arkadaşlara da buradan başarılar diliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler heyecanlı geçer, seçimli geçer. O anlamda bizim bir sıkıntımız yok, demokrasi neyse tecelli edecektir. Biz de onun arkasında duracağız” diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x