Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlıkSiyaset

Demokratik görev

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de kamuya ait sağlık kuruluşlarında yataklı tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile evde bakım sağlık hizmetinden yararlanan toplam 137 hasta, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin sağladığı ulaşım ve sağlık hizmeti sayesinde Anayasa değişikliği halk oylamasında vatandaşlık görevlerini yerine getirip sandık başına giderek oy kullandı.

 

OY KULLANMA SÜRECİNCE

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Sağlık Bakanlığı talimatı ile gerçekleştirdiği çalışmada, bünyesindeki sağlık kuruluşlarında yataklı tedavi gören hastalar ve refakatçiler yanı sıra Evde Bakım Sağlık Hizmetleri’nden yararlanan hastaların Anayasa değişikliği halk oylamasında oy kullanmalarını sağlamak üzere oy kullanma süresi boyunca çalışma gerçekleştirdi.

 

137 HASTA VE REFAKATÇİ

Genel Sekreterliğe bağlı,  Yüksek İhtisas Hastanesin de yataklı tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile evde bakım sağlık hizmetinden yararlanan hastalar, ambulanslar ve tahsis edilen araçlarla oy kullanacakları sandıklara taşındı gerçekleştirilen çalışma sayesinde, toplam 137 hasta ve hasta refakatçisinin oy kullandığı, yine evde bakım sağlık hizmetinden yararlanan hastaların da oy kullanmalarına imkan sağlandı. Oy kullanma süresince gerçekleştirilen mesai de Hastane Yöneticisi Uz.Dr. Tekin Akça , İdari Mali İşler Müdürü Hakan Köksal’ın yanı sıra 3 Müdür Yardımcısı, 1 Başhekim Yardımcısı 9 şoför, 9 sağlık görevlisi ve 17 temizlik görevlisi yer aldı. 9 aracın görev yaptığı Refarandum seçimlerinde hastalara sağlık görevlileri eşlik etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x