Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Derbinin galibi değişmedi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Derbinin galibi değişmedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile MKE Kırıkkalespor derbi karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Ferhat’ın attığı golle Kırıkkale Büyük Anadoluspor 1-0 galip ayrıldı.

 

İLK 10 DAKİKA SOL KANATTAN

2018 yılının derbisinde Kırıkkale Büyük Anadoluspor ile MKE Kırıkkalespor Başpınar Stadyumunda karşı karşıya geldi. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz mutlak galibiyet için çıktıkları karşılaşmaya Kırıkkale Büyük Anadoluspor takımı ve Başkanı Muharrem Aslıyüce Türk Bayraklı tişört ile çıktı. Karşılaşmaya iyi başlayan ekip Kırıkkale Büyük Anadoluspor oldu. İlk 10 dakika sol kanattan Şervan ile ceza sahasına atılan ortalar ile gol arayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, fırsatları değerlendiremedi.

 

FERHAT ATTI OYUN RAHATLADI

Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında Emrah’ın sol taraftan kullandığı kornerde boşta kalan topu Ferhat Güçlü iyi takip ederek filelerle buluşturdu 1-0. Golün andından daha çok topa hakim olmak isteyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor, orta alanda MKE Kırıkkalespor’un iyi pozisyon alması ve zamanında müdahaleler ile istediği baskıyı kabul ettiremedi. Sahada basmadık yer bırakmayan MKE Kırıkkalespor, orta alanda yaptığı başarılı işleri hücum bölgesinde gösteremeyince gol bulmakta zorlandı.

 

İLK YARI 1-0

Genellikle kanatları kullanmak isteyen her iki takım, hücum oyuncularını ceza sahası içinde buluşturmakla epeyce güçlük çekerken, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un yeni transferi Ceyhun Çağlar, ilk kez forma giydiği karşılaşmanın ilk yarısında etkisiz bir oyun sergiledi. İlk yarının son bölümlerinde uzun top ile gol arayan iki takım aradığı golü bulamayınca ilk yarı Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

ORTA ALANDA İYİ MÜCADELE

İkinci yarı ilk yarıya oranla daha sakin ve ayağa top oynamak isteyen ve oyuna hakim olmak isteyen iki takım mücadelesi ile başladı. Özellikle MKE Kırıkkalespor’un orta alanda gösterdiği performans taktire şayan olurken, üçüncü bölgeye geçişlerdeki pas trafiğini eksik yapılması gol bulamamalarına neden oldu. MKE Kırıkkalespor’un orta alandaki mücadelesini Kırıkkale Büyük Anadoluspor defansın arasına atılacak olan toplarda izin vermemesi ile maçın seyrini değiştirmeye yetti.

 

POZİSYONSUZ VE ZEVKSİZ BİR MAÇ

Genellikle uzun top veya kanatlardan atak geliştirmek isteyen iki takım da pozisyonun az ve futbol zevkinin en az olduğu bir karşılaşmada, Kırıkkale Büyük Anadoluspor Uğur Kütük’ün oyuna girmesi ile biraz olsun üçüncü bölgede top tutmaya ve kaleye şut çekme pozisyonu buldu ancak yakalanan fırsatlar gole çevrilmedi. Pozisyonun fazla olmadığı karşılaşma Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber: Burak Can

Foto: Halil Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x