Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Dernek ile alakası yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KUR’AN-I KERİM OKUNURKEN UYGUNSUZ OTURAN ÖĞRETMEN HAKKINDA ENSAR VAKFINDAN AÇIKLAMA YAPTI

 

Geçtiğimiz günlerde Beşir Atalay İmam Hatip Lisesinde Kur’an-ı Kerim okunurken uygunsuz şekilde oturan öğretmenin Kırıkkale Valiliği tarafından emekliliğe sevk edilmesinin ardından bazı internet sitelerinde Ensar Vakfı ile bağının bulunduğuna dair çıkan haberler ile ilgili olarak dernekten açıklama geldi.

 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

Olayların ülke gündeminde büyük yer bulması ve bazı internet sitelerinde çıkan haberleri ilişkin Ensar Vakfından yazılı açıklama geldi. Yapılan açıklamada, internette bazı haber ile video ve sosyal medya paylaşım sitelerinde görüntüleri yayınlanan, Kırıkkale’de Kur’an-ı Kerim okunurken uygunsuz şekilde oturan öğretmen Hüseyin A’nın, vakıfla bir bağının olmadığı kaydedildi. Açıklamada, “Hüseyin A’nın, Ensar Vakfı ile ne başkan ne de üye sıfatıyla hiçbir bağı olmamıştır. Söz konusu olayda kurumumuzu yıpratmak amacıyla ismimizi anan kişiler ve kurumlar hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.” ifadelerine yer verildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x