Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dersi duvarda işlediler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri öğrenilmesi zor “Periyodik Cetvel” konusunun akılda kalıcı olması için Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulunun duvarlarına çizdiler.

 

OKUL DUVARLARINA ÇİZDİLER

Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Lisans Programının 3. sınıfında yürütülen “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Mustafa Kemal İlk ve Ortaokuluyla işbirliği halinde “görsellik” projesi gerçekleştiren üniversite öğrencileri, “Periyodik Cetvel” konusunun akılda kalıcı olması için Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulunun duvarlarına çizdiler.

 

DERSİ GÖRSELLEŞTİRDİLER

Çalışmaya ilişkin açıklama yapan Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu Müdürü Bülent Özçam,  Fen ve Teknoloji Dersinde her zaman yeni öğretim programlarında belirlenen hedeflere göre öğrenciler yetiştirmeyi, Fen ve Teknoloji ile ilgili konuların görselleştirilmesini, canlandırılmasını ve yorumlanmasını amaçladıklarını belirtti. Periyodik cetvel çalışmasını okul duvarlarına çizerek öğrencilerin teneffüs saatlerinde de bu konuyla sürekli ilişkili olacaklarını ifade eden Özçam, “Gözün gördüğünü akıl unutmaz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu