Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Destek olun

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Destek olun

Bahşili ilçesinde Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi. Kaymakam Şahin, yaptığı konuşmada, engellilerin hayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza attıklarını söyledi.

 

HAYATTA BİZLERDE VARIZ

Bahşili Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa, Kaymakam Zikri Şahin, Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Güner Taş, İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, okul müdürleri, engelli vatandaşlar katıldı. Kaymakam Şahin, burada yaptığı konuşmada, engellilerin hayatın her alanında tüm topluma örnek olacak işlere imza attıklarını söyledi.

 

BİZİM YANIMIZDA OLUN

Engelli vatandaşların zorlukları aşarak elde ettikleri başarıların herkesi gururlandırdığını ifade eden Şahin, “Engelli kardeşlerimizin yanında yer almaya, onların hayatlarını kolaylaştırmaya büyük önem veriyoruz. Hayata geçirilen yasal düzenlemeler ve devlet hizmetlerinde kaydedilen gelişmelerin yanı sıra, engellilerimizin toplumsal hayata katılmalarının gerekliliği ve onlara yönelik pozitif ayrımcılık hususlarında önemli bir zihniyet değişiminin yaşandığını görüyoruz.” diye konuştu.

 

SEVGİNİZİ BİZLERE GÖSTERİN

Görme engelli Bekir Akdeniz de “Sevgisizlik, saygısızlık olmaması gerekir. Bizim görmemiz için sizler varsınız. Bize yardımcı olun, bize yaklaşın, bize dokunun ki yalnız olmadığımızı hissedelim.” dedi. Engellilere çeşitli hediyelerin verildiği program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x