Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Dev Derbi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Derbi heyecanı

Spor Toto Bölgesel amatör Lig 6’ncı grupta ilimizi temsil eden iki takımımız MKE Kırıkkalespor ile Anadolu Kırıkalespor, Pazar günü Fikret Karabudak Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

 

KARŞILAŞMA FİKRET KARABUDAK’TA

Kırıkkale Pazar günü derbi heyecanı yaşayacak. Spor toto Bölgesel amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden iki takımımız MKE Kırıkalespor ile Anadolu Kırıkkalespor, Fikret Karabudak Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Lige iyi başlayan iki takımımızın mücadelesinde Kırıkkaleliler buruk bir hava yaşayacak. Karşılaşma sonunda her hangi bir kazananın olması hali durumunda Kırıkkaleli sporseverler hem sevinç hem üzüntüyü bir arada yaşayacak.

 

İKİ TAKIMDA İYİ BAŞLANGIÇ YAPTI

Takımlar ele alındığında, her iki takımımız da lige iyi başladı. Ligin ilk iki haftasında MKE Kırıkkalespor, aldığı iki galibiyetle ligde 6 puan ile birinci sırada yer alırken, Anadolu Kırıkkalespor, deplasmanda aldığı 1 puan ve kendi evinde aldığı galibiyet ile 4 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kurallarına göre MKE Kırıkalespor kendi evinde karşılaşmaya çıkarken, Anadolu Kırıkalespor kurallara göre deplasmana çıkmış gözükecek.

 

FAVORİSİ YOK

İki haftalık periyodu ele aldığımızda, MKE Kırıkkalespor, 4 gol attı ve 2 gol yedi. Anadolu Kırıkkalespor ise 2 gol atarak, kendi kalesinde henüz gol yelmedi. MKE Kırıkkalespor’un kadrosunda 15 Futbolcu bulunurken, 23 yaş ortalaması ile sahaya çıkıyor. Anadolu Kırıkkalespor ise 17 futbolcu kadrosunda bulundururken, 26 yaş ortalaması ile sahaya çıkıyor. Favorinin olmadı karşılaşmada sporseverler zevkli ve çekişmeli bir karşılaşma izlemesi bekleniyor.

 

BORA VE BAHRİ ÖNEMLİ İKİ SİLAH

MKE Kırıkkalespor ve Anadolu Kırıkkalespor’un karşılaşmada skoru değiştirecek oyuncularına bakıldığında, MKE Kırıkkalespor’un skora katkı yapacak ya da verdiği paslar ile skoru değiştirmede etkili olacak oyuncusu 31 yaşındaki Bora Sönmez. Anadolu Kırıkkalespor’a bakıldığında ise skora katkı yapacak ya da verdiği paslar ile skoru değiştirmede etkili olacak oyuncusu 29 yaşındaki Bahri Arslanlı. Kırıkkale’de futbola gönül veren taraftarlar ise 90 dakika boyunca her iki takımı da desteklemek için stadyumu dolduracak.

 

Haber-Foto: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x