Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Dev organizasyona günler kaldı  

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin spor alanındaki profesyonel temsilcisi Kırıkkale Gücü Spor Kulübü 2. Serbest Güreş Ligi müsabakaları kapsamında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Müsabakalar Cumartesi günü yapılacak.

 

2 ilin güreşçileri geliyor

Kırıkkale’yi Türkiye 2. Serbest Güreş Ligi’nde temsil eden Kırıkkale Gücü Spor Kulübü 25 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da Başpınar Kapalı Spor Salonu’nda lig müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Müsabakalarda İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Kahramanmaraş Güreş İhtisas Spor Kulübü güreşçileri boy gösterecek. Kırıkkale Gücü Spor Kulübü bu müsabakalarda puanlar toplayıp, deplasman müsabakaları için avantaj kazanmayı hedefliyor.

 

Kupa teslim edilecek

25 Ekim Cumartesi günü yapılacak müsabakalara önemli isimlerin de katılması bekleniyor. Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya, Eski Dünya Şampiyonu Kırıkkaleli Güreşçi Ercan Yıldız ve Efsane Güreşçi Ahmet Ayık’nda organizasyona katılması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon 3. Lig’den Türkiye 5.cisi olarak 2. Lig’e yükselen Kırıkkale Gücü Spor Kulübü’nün kupası da efsane güreşçiler tarafından teslim edilecek.

 

Efsane güreşçiler gelecek

Kırıkkale Gücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, organizasyonun önemine değinerek, “Kırıkkale’ye spor alanında renk ve önem katacak bir organizasyon olacak. İnşallah program değişmezse efsane güreşçilerimizi ağırlayacağız. 2 önemli ilimizin önemli kulüpleri de burada olacak. Tüm sporseverleri organizasyona bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu