Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dev Projeye Sungur’dan Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Utkum İnşaat tarafından Yahşihan Erenler mahallesi devam eden 520 konutluk New Kale, New Konfor ve New Elit projelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yahşihan belediye başkanı Ahmet Sungur ile beraberindeki heyet çalışmaları yerinde inceledi ve firmanın yaptığı örnek daireleri gezdiler. Başkan Sungur açıklamasında ”Utkum inşaat firma sahibi Hüseyin İbiş ve proje ortağı Ercihan Çakmak’ı tebrik ederek Yahşihan’a ve Kırıkkale’mize böyle modern konutlar kazandırdıklarından dolayı kutladı.

 

Bilgi Aldılar

Şantiye alanında ilerde Yahşihan Belediyesine hibe olarak devir edilecek satış ofisi ile newkonfor ve newelit konutları projelerinin örnek dairelerini gezerek bilgi aldılar. Firma sahibi Hüseyin İbiş’inde bulunduğu ziyarette satış ve inşaat yapım ekibi firmanın çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgi verdiler. Utkum İnşaat Kırıkkale proje ortağı olan Ercihan Çakmak firma olarak 8 yıl sabit fiyat ve kredisiz satış yaparak yeni bir pazarlama sistemini hayata geçirdiklerini söyledi. Her yıl 300 konut pazarlamayı hedefleyen firma piyasada büyük kabul görüyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x