Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

DİĞER PARTİ TEMSİLCİLERİDE KONUŞSUN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Cumhuriyet Meydanını her partiden vatandaş doldururken, Ak Parti harici hiçbir parti temsilcisinin konuşma yapmaması vatandaşların tepkisine yol açtı.
15 Temmuz gecesinden bu yana Cumhuriyet Meydanına akın eden her partiden vatandaşlar demokrasi nöbetlerine devam ediyor. Vatandaşlar sloganlarla darbe girişimine karşı tepki gösterirken, organizasyonların Ak Parti Mitinglerine dönmesinden rahatsız. Meydana MHP, CHP Bayrağı alarak, bozkurt işareti zafer işareti yaparak gelen ve darbecilere karşı demokrasi nöbetlerine devam eden vatandaşlar, “Burada ki kişilerin hepsi Ak Partili değil. Nevşehir, Kırşehir, İstanbul, Ankara gibi şehirlerde ortak tepkiler verildi. Kırıkkale’de vatandaş tek yürek oldu, darbecilerin karşısına dikildi ancak sadece Ak Parti temsilcileri konuşma yapıyor. Biz istiyoruz ki MHP, CHP, Saadet, BBP gibi partilerin temsilcileri de meydana Türk Bayrakları ile gelip, siyasi tartışma ve çatışma altına girmeden Darbecilere karşı açıklamalar yapsın” çağrısında bulundular.
Sosyal Medyada da bu durumu kınayan ve muhalefet parti temsilcilerine çağrıda bulanan vatandaşlar, tüm partiler Genel Başkanlar düzeyinde darbeye karşı olduklarını bildirdiler. Bu siyasi bir şey değil, bu memleket meselesi. Tek yürek olduğumuzu tek bilek olduğumuzu meydanlarda vatandaşlar gösterdi. Şimdi parti temsilcilerinde, el ele tutuşup meydana gelsinler, parti ayrımı yapmaksızın vatandaşlara hitap edip darbeyi kınasınlar diyerek sosyal medya üzerinden eleştirilerini dile getirdiler.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x