Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dikkat düşüyor..!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin tam merkezinde, hem de yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu güzergahta bulunan inşaatta işçilerin tehlikeli oyunu objektiflere yansıdı.

TEHLİKELİ OYUN

Merkez Ankara Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı inşaatın 5’inci katındaki iskeletleri taşımak için tehlikeli bir yol seçen işçiler çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. İşçilerin,  inşaatın hemen yanındaki yoldan geçen yaya ve araçları görmezden gelerek, metrelerce yükseklikten onlarca kilo ağırlığındaki iskelet tahtalarını aşağıya atması objektiflere yansıdı. İskelet tahtalarını aşağıya atan işçinin kendinden emin tavırları ve kendi aralarında şakalaşması da vatandaşların tepkisine yol açtı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ YOK

Ankara Caddesi üzerinde bulunan binanın çevresinde güvenlik önlemi alınmaması, işçilerin baret ve güvenlik ipi kullanmaması, inşaat girişlerine araçların park edilmesi, yayaların sürekli inşaatın tam altından geçmesine rağmen işçilerin tehlikeli oyunu ‘Yok artık’ dedirtti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu