Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dini kitaplara yoğun ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de 11 ayın sultanı Ramazan ile birlikte Kur’an-ı Kerim ve dini kitaplara olan talep de yoğun bir artış yaşanıyor.

 

RAMAZAN’LA BİRLİKTE ARTTI

İş yerlerinde dini kitap satan esnaflar Ramazan ayının bereketi ile geldiğini belirterek, dini kitaplara olan talep de beklenenin üzerinde bir artış yaşandığını söyledi. Esnaflar, “Mukabeleler nedeniyle Kur’an-ı Kerim talebinde müthiş bir artış söz konusu. Bunun yanında Yasin-i Şerifler, dini kitap, ilmihal ve ilahi CD satışlarında artış mevcut. Ramazan ayı öncesinde işlerimiz durgundu. Ramazan’la birlikte arttı.” diye konuştu.

 

KAMPANYALAR VAR

Görüntülü Kur’an-ı Kerim CD’lerinin evinde hatim yapmak isteyenler tarafından özellikle talep edildiğini de anlatan esnaflar, çocuklara yönelik dini eserlere de büyük bir ilgi bulunduğuna dikkati çekti. Özellikle Ramazan ayında satışların arttığını belirten esnaflar vatandaşların dini kitaplara ilgilerinin arttığını söyledi. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi kampanyaların olduğunu belirten esnaflar yapılacak kampanyalar ile kitapların %50 indirimli fiyattan satılacağını açıkladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu