Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Doğada Hukuk Kampı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin önde gelen STK’larından HUDER ile Kırıkkale Üniversite Hudar Organizasyonu, Huder Doğada Hukuk Kampını gerçekleştirdi.

 

TECRÜBELER AKTARILDI

Programa gerek Kırıkkale Üniversitesi gerekse de hukukçular yoğun ilgi gösterirken, Vali yardımcıları Dr. Ayhan Özkan ve Adnan Kayık, Huder Genel Başkan Yardımcısı SGK 1. Hukuk Müşaviri İbrahim Gül, Kırıkkale Baro Başkanı Av. Erol Çakir, Av. Mehmet Yılmazer, Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Aziz Serkan Arslan katıldı. Hukukun üstünlüğü ve gelecek nesillerin bu noktada doğru adım atmaları için yapılması gereken çalışmalar anlatılan programda, üniversite döneminde geleceğe yönelik planlamaların yapılması ve mesleki tecrübelerin aktarılması amacıyla düzenlendiği bilgisi verildi.

 

KAMP VE ÇADIR ETKİNLİĞİ

Program Karaahmetli Tabiat parkında kamp ve çadır etkinlikleri ile eğlenceli ve eğitici bir şekilde gerçekleştirilirken, Programda konuşmacı olarak bulunan Huder Genel Başkan Yardımcısı SGK 1. Hukuk Müşaviri İbrahim Gül, üniversitelerin hukuk eğitimi ve mezuniyet sonrasında dikkat edilmesi gereken kriterler üzerinde durdu ve dil eğitiminin olmazsa olmazlar arasında yer aldığını vurguladı.  Ankara Barosu Avukatlarından Mehmet Yılmazer’de Enerji Hukuku konusunda yer alan Uluslararası çalışmalar ve Türkiye’de bu konuda yapılan çalışmalar üzerinde hukukçulara bilgilerini ve tecrübelerini aktardı.

 

DEĞERLİ BİLGİLER

Kırıkkale Baro Başkanı Erol Çakır ve Av. Mustafa Arslan organizasyonda genç hukukçu meslektaşları gelecekte karşılarına çıkacak engellerin neler olduğu ve mesleğin saygınlığı ve geleceği konularında tecrübelerini aktardı. Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Aziz Serkan Arslan ise programda öğrencileri ile üniversite derslikleri dışında da bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu aktardı ve hukuk eğitiminin yanı sıra mesleki anlamda kendilerini geliştirmeleri için dil eğitiminin önemini hatırlattı ve gelecekte yapmak istedikleri meslekler noktasında hazırlık yapmaları yönünde genç hukukçulara değerli bilgiler verdi.

 

ÖZTÜRK VE EROL’A TEŞEKKÜR

HUDER Genel Başkanı Av. Hüseyin Kaya’ya, HUDER Kırıkkale Teşkilatı Av. Ömer Öztürk ve Av. Yunus Erol’a, Kırıkkale Üniversite Huder Organizasyonu başkanı Ömer Cihat Atilla’ya bu başarılı çalışması dolayısıyla tebrik eder, çalışma alanlarında öncü bir STK olduğu için teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x