Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

‘Donald Trump’ için 5 ay önce marka başvurusu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği sonuç kısa süre önce belli oldu. Donald Trump ABD’nin 45’inci başkanı oldu. Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.

 

EMLAK MİLYARDERİ

“Emlak milyarderi” olarak da anılan Trump’un zaferi kuşkusuz tüm dünya tarafından yakından izleniyor. Sonuçlar Türkiye tarafından da yakından izlenirken, bu sonucun Kırıkkaleli Mustafa Akyürek için ayrı bir önemi olduğu kuşkusuz.
5 AY ÖNCE BAŞVURDU
Türk Patent Enstitüsü verilerine göre gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akyürek 22 Haziran 2016’da marka tescil başvurusunda bulundu. Başvuru ‘Donald Trump’ markası için yapıldı. Marka tescilinin ‘Gayrimenkul komisyonculuğu, müşavirliği ve idaresi hizmetleri’ alanında yapılması istendi.
TPE başvuruyu inceledi. 22 Haziran günü, başvuruyu, ‘şekli ve uzman benzerlik’ alanında inceledi.

TPE İLAN ETTİ
22 Temmuz’da da başvurunun ilan edilmesine karar verildi. TPE kararına göre, ilan tarihinden itibaren 3 ay içerisinde bir itiraz gelmemesi halinde, başvuru tescil edilmek üzere belgelendirme servisine gönderilecek.

 

ŞİRKETİ İTİRAZ ETTİ

Edilen bilgiye göre başvuruya bir itiraz geldi. İtirazın, Trump’ın ABD’deki şirketinden geldiği öğrenildi. Akyürek’in, farklı birçok marka için başvurusunun olduğu anlaşıldı. ‘Donald Trump’ için başvuru fikrinin ise Akyürek’in arkadaşı Mücdat Yıldız’dan çıktığı öğrenildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x