Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Donanımlı bir nesiller için kitap okuyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

54.Kütüphane Haftası dolayısıyla Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Kitap Okuma Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte kitap okuyan Kırıkkale Valisi Dr.M. İlker Haktankaçmaz, “İnşallah bu vesileyle çocuklarımızın kitaba olan sevgisi, araştırmaya olan sevgisi bir kat daha artacak ve çok daha donanımlı nesiller bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak” diye konuştu.

 

KİTAP OKUMA SEVGİSİ AŞILANIYOR

Öğrencilerle birlikte kitap okuyan Vali Haktankaçmaz burada yaptığı açıklamada; “ Bu hafta Kütüphaneler Haftası ve hafta dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu yılda kent meydanında önceki yıllarda olduğu gibi çocuklarımızla bir farkındalık yaratmak, kitap okuma sevgisini onlara kazandırmak, kitap okuma bilincini uyandırmak için böyle bir etkinlik düzenlendi. İnşallah bu vesileyle çocuklarımızın kitaba olan sevgisi, araştırmaya olan sevgisi bir kat daha artacak ve çok daha donanımlı nesiller bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak” dedi. Vali Haktankaçmaz, daha sonra çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x