Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

DÖNÜŞ ÇİLESİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Kırıkkale Ankara karayolunda yoğun araç trafiği yaşandı.
 
9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Ankara-Kırıkkale Karayolunda yoğun araç trafiği yaşandı. Bu arada terör olaylarına karşı Yurt Genelinde tüm terminallerde geniş güvenlik öncelmleri alındı. Ankara Şehirlerarası Terminal’inde de (AŞTİ) büyük yoğunluk vardı. AŞTİ’de yaşanan yoğunluk nedeniyle yüksek seviyede güvenlik önlemi alındı.
Ramazan Bayramı tatilinin kamu kurumları için 9 güne çıkarılmasıyla şehir dışına çıkan vatandaşlar tatilin sonlanmasıyla yollara düştü. Evlerine dönüş yapan vatandaşlar için karayollarında sıkı güvenlik önlemleri alındı. Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil merkezlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu nedeniyle Ankara – Kırıkkale Otoyolu’nun Başkent girişindeki trafik ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürdü. Irmak Kasabasında Jandarma ekipleri sürücülerin güvenliği için önlemler aldı. Sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyardı.
KOM ve Trafik Ekipleri Kırıkkale çevresinde çalışmalarını yoğunlaştırırken, şüpheli araçlarda arama yapıldı. Yolda arıza yapan araçlara trafik polisleri yardımcı olurken, vatandaşlar tarafından olumlu tepkiler aldı.
Trafik konusunda görüşlerini aldığımız sürücüler saatlerce trafikte beklediklerini, trafiğin durma noktasına geldiğini belirterek yollarda birçok kazaya tanık olduklarını anlattılar. Yoğunluğun bugünden itibaren azalacağı ve normal seviyelere düşeceği tahmin ediliyor.
 
 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x