Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Dostların seçimi olacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında basın mensupları ile bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Demir,  1 Kasım’da yapılacak seçimde partililerden destek, Kırıkkalelilerden ise oy istediğini belirterek, yapılacak seçimin dostların seçimi olacağını söyledi.

 

2001 YILINDA AK PARTİYİ KURDUK

AK Parti üçüncü sıra Milletvekili adayı Mehmet demir önceki gün Yenişehir’de basın mensupları ile bir araya geldi. Demir adaylık süreci yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Hayata sanayide çıraklık yaparak başladığını söyleyerek konuşmasına başlayan Demir, “Hayatın her kademesinde bulundum. 1988 yılında siyaset ile tanıştık. Refah partisi gençlik kılları ve il başkanlığını yaptım. İl genel meclis üyeliği yaptım. 2001 yılında AK Partiyi kurduk. AK Partiyi Kırıkkale’de kuran 7 kişiden biriyim. İl başkanlığı yaptım. 2006 yılında başkanlığı bıraktım. Tekrar il başkanlığı görevi yaptım ve 2014 yılında il başkanlığı görevinden ayrıldım ve şu anda da milletvekili adayıyım” ifadelerine yer verdi.

 

SEÇMENİN İÇİNDE OLAN İNSANLARIZ

7 Haziran seçimi sonrasında AK partinin bir oy düşüşü yaşadığını belirten Demir kendileri gibi Genel merkezinde bir dizi çalışma yaptığını en önemli  çalışmanı ise Milletvekili listesinin değişmesi olduğunu söyledi. Demir bu güne kadar Kırıkkale’de istenilen listenin kendi partilerini listesi olduğunu ifade ederek“Biz bunu tablolar üzerinde baktığımızda köy köy sandık sandık incelemeler yaptık. Sonuçlara göre bizim kaybettiğimiz oylar kadar MHP, CHP ve diğer partiler oy kazanmamış. Bizim seçmenlerimiz sandığa gitmemiş. Bunları da tespit ettik ve bununla ilgili çalışmalarımız var. Bizim bu listemiz Kırıkkaleli seçmenlerin beklediği bir listeydi. Daha önce AK Partiye oy vermiş seçmenlerimizin tekrar AK Partiye oy vereceğini düşünüyoruz. Biz Kırıkkale’de büyümüş insanlarız. Biz halkın içinden çıkan insanlar ile vatandaşın karşısına çıktık. Biz seçmenin içinde olan insanlarız. Gittiğimiz her yerde de seçmen bizi bağrına basıyor. Anketler yaptırıyoruz, kamuoyu yoklamaları yaptırıyoruz. Bize kimler oy veriyor? Kimler oy vermiyor? Hangi mahallede güçlüyüz ve daha zayıfız biliyoruz” şeklinde konuştu.

 

HALK SARI KART GÖSTERDİ

Demir, “7 Haziran seçimlerinde seçmenler Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de bir ders verdi. Tabiri caizse bir sarı kart gösterdi. Yani halk AK Partiye Halka tepeden bakan isimleri milletvekili yapma, Her şeyi ben yaptım diyerek yola çıkma, Asgari ücretliyi, işsizi, emekliyi, sözleşmeli çalışanların sıkıntıların unutma, Kibir abidesi insanları partide barındırma bizim karşımıza çıkarma, Çiftçiyi öğrenciyi düşün dedi” ifadesini kullandı.

 

ULAŞILABİLİR VEKİL OLACAĞIM

Teşkilatçı olduğunu belirten Milletvekili adayı Demir, “Bizim ömrümüz teşkilat ile geçti. Adaylığımı öğrendiğim ilk andan itibaren hiç ümitsizliğe düşmedim. Çok zor ama imkânsız değil dedim. İşimiz kolay değil ama imkânsız da değil. Bu işler düğün gibi, cenaze gibi tek başına yapılacak bir işler değil. Büyük bir organizasyon yapılarak yapılacak işler. Çok farklı bir sitem ile çalışıyoruz. Bunun neticelerinin de çok güzel olacağını düşünüyoruz ve bu çalışmanın Türkiye’ye ve AK Parti’ye model olacağını düşünüyoruz” diye konuştu

 

AK PARTİ ADAYLARINI ÇOK HASSAS BELİRLEDİ

Demir son olarak, “AK Parti bu dönem adaylarını çok hassas belirledi. Tabandan çıkan kişileri aday gösterdi. Ramazan Can merkeze hitap ediyor. Abdullah Öztürk Keskin ve çevre ilçelerine hitap ediyor. Bende Kırıkkalelilerin tamamını ve Kırıkkale’de olan diğer hemşerilerimize hitap ediyorum. Seçimlere ve seçilmeye en yakın adayın da AK Parti adayının olduğunu düşünüyorum. Terörün tekrar başını kaldıramayacak şekilde oy kullanacaklarını inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu