Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Dostluk kazandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI İLE BASIN MENSUPLARI HALI SAHADA KARŞI KARŞIYA GELDİ

 

Kanun Ordusu Jandarma Teşkilatının 178’inci yıl etkinlikleri kapsamında Kırıkkale il Jandarma Komutanlığı ile Kırıkkale Basın Mensupları halı sahada dostluk maçı yaptı. Karşılaşmada üstünlük kuran Jandarma, basın mensuplarını 8-1 mağlup etti.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

178’inci yılını kutlayan Kanun Ordusu Jandarma Teşkilatının, kutlama etkinlikleri Kırıkkale’de de devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde Kırıkkale Jandarma Komutanlığı ile Kırıkkale Basın Mensupları halı sahada dostluk karşılaşması yaptı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikaları çekişmeli geçerken, İl Jandarma Komutanlığı, üstünlüğü ele alarak karşılaşmadan 8-1 galip ayrıldı. Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Basın Mensupları karşılaşma öncesinde Jandarma Komutanı Çakmak’a çiçek taktim etti. Karşılaşma sonunda ise Jandarma Komutanı Çakmak, basın mensuplarına hediyeler verirken, yaptığı konuşmada, “Bu karşılaşmada önemli olan dostluk. Birliğimiz ve beraberliğimiz için güzel bir etkinlik oldu. Her zaman yanımızda olan basın mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x