Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

DP Genel Başkan Yardımcısı Efe Kırıkkalede

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe ilimize gelerek partililerle bir araya geldi. Efe 12 yıldır Milletin Demokrat Parti’yi nadasa bıraktığını 2015 genel seçimlerini çok önemli olduğunu bu seçimde tekrar iktidar olmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.
DP Genel Başkan Yardımcısı Efe Kırıkkalede - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN TOPLANIYORUZ”
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe 2015 yılı seçim çalışmalarına başladıkları bu doğrultuda geçen hafta Gaziantep ve yöresinde olduğunu Kırıkkale’de ve Kırşehir’de partilerle bir araya gelerek partinin son durumunu görmek, sorunları çözmek için toplantılar yaptıklarını söyledi. Kırıkkale’deki bir alabalık tesisinde yapılan yemekli toplantıda DP İl Başkanı Hayati Çimen’in yanı sıra parti yöneticileri ve partililer katıldı.
“ALDIKLARI MAAŞ KADAR HİZMET ETMEDİLER”
Genel Başkanı Yardımcısı Nuri Efe ülkede çiftçinin, emeklinin, esnafın durumunun içler acısı olduğunu toplumun büyük bir kesiminde geçim sıkıntısı yaşandığını Demokratit Parti olarak 1960-70-80’li yıllarda yakaladıkları başarıyı tekrar yakalamak için şimdiden çalışmaya başladıklarını söyledi. Efe bu kapsamda ilimize geldiğini eşinin Kırıkkale’li olması nedeniyle yakından tanıdığı belirterek “ 12 yıldır bu parti iktidarda. 12 yıl boyunca ne yaptılar. Bir çivi bile çakmadılar.Hatta milletvekillerinden biri ülkede üçüncü adam durumunda idi. Ne yaptı? Soruyorum  hangi bir tesisi faaliyete geçirdi. Kaç Kırıkkale gence iş imkanı sundular. Yapılan hizmetlerin hepsine kilit vurdular. Ben iddia ediyorum 12 yıl boyunca iktidar partisinden milletvekili olanlar aldıkları maaş kadar hizmet etmediler. Taş üstüne taş koymadılar” ifadesini kullandı.
DP Genel Başkan Yardımcısı Efe Kırıkkalede - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“MİLLETİN UMUDU OLACAĞIZ”
Genel Başkanı Yardımcısı Nuri Efe 2015 genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüklerini çeşitli eleştiriler aldıklarını bunu da olgunlukla karşıladıklarını söyledi. Efe “ Milletimiz son 12 yılda bizi nadasa bıraktı. Bunun farkındayız. Bu dönemde bizde hatalarımızı daha iyi görme fırsatı bulduk. Bunun içinde kendimizi anlatmak için yollara düştük. Ülkede bir muhalefet problemi var.Meclisteki partiler halkın dilinden konuşmuyor. Merkez sağ ihtiyacı var. Bunu biz karşılayacağız.Milletimizin umudu olacağız” ifadesini kullandı.
“VAR OLUP YOK OLMA SEÇİMİ”
Genel Başkan Yardımcısı Efe ülkenin bugün bölünme tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu fiilen olmasada fikren bölünmenin gerçekleştiğini belirterek “ Hükümet çözüm süreci diye diye, Güneydoğu’yu terör örgütünün  hizmetine sundu. Burayı terör örgütü ve onun siyasi kolu yönetiyor. Bu yüzden 2015 yılında yapılacak seçim çok önemli. Demokratik Parti olarak 2015 seçimleri var olup yok olma seçimleri olacak” şeklinde konuştu
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu