Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

DP muhtarları dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu muhtarlarla bir araya geldi. Aday Eroğlu, “Seçim çalışmalarımızın ilk adımı olarak muhtarlarımızla bir araya gelmek ve onları dinlemek istedik. Çünkü mahallelerimizin sıkıntılarını en iyi onlar biliyor” dedi.

‘İSTİŞARE İÇERİSİNDE OLACAĞIZ’DP muhtarları dinledi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Derya Balık Restoranında gerçekleştirilen yemekli toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı Hayati Çimen, “Muhtarlarımız şehrimizin mahallelerinde kale komutanlığı yapıyorlar. Onların değeri çok büyüktür. Bizler ilk iş olarak muhtarlarımızla bir araya gelmek istedik. Onlarla seçim süreci ve Allah izin verirse sonrasında hep iletişimde ve istişarede olacağız. Hizmet ve proje üretirken onların da bilgisini alarak hareket edeceğiz” dedi.

‘SIKINTILARI EN İYİ MUHTARLAR BİLİYOR’

Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu ise, “Seçim çalışmalarımızın ilk adımı olarak muhtarlarımızla bir araya gelmek ve onları dinlemek istedik. Çünkü mahallelerimizin sıkıntılarını en iyi onlar biliyor. Bu tip toplantıları sadece seçim çalışmaları için değil, Allah izin verir de seçilirsek, her ay düzenleyerek mahallelerimizin sıkıntıları hakkında bi haber olan bir belediyecilik anlayışını tarihe gömmek istiyoruz” dedi.

‘KIRIKKALE’DE YAŞAMALI’

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay ise, “Bizleri davet ederek, fikirlerimize başvuran Demokrat Parti’nin yöneticilerine teşekkür ederiz. Biz muhtarlar olarak genel ve yerel idarenin temsilcilik görevini üstlenmekteyiz. Siyasetçi değiliz ama siyasetin harman olduğu bir görev alanı içerisindeyiz. Biz idarecilerin genç ve dinamik olmasından yanayız. Seçilen kişi Kırıkkale’de ikamet etmeli. Kırıkkale’nin tozu ve çamurunu yaşamalı ki, bizleri daha iyi anlayabilsin. Biz her siyasi partiye bunu söylüyoruz” dedi.  Mahalle muhtarlarının katıldığı yemekte, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Tekinay, kendilerinin fikirlerini almak için toplantıyı tertip eden Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen’e çiçek takdim etti. Çimen’de, Tekinay’a çalışmalarından ötürü şilt takdim etti. Konuşmaların ardından yemeğe geçildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu