Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Dr. Yiğit Yaşam kadrosuna katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dr. Yiğit Yaşam kadrosuna katıldı

Kırıkkale Özel Yaşam Hastanesi’nin kadrosu güçlenmeye devam ediyor. Hastanenin kadrosuna bir hekim daha katıldı. Kadroya dahil olan Dr. Alparslan Yiğit Acil Servis Polikliniği’nde görev yapacak.

 

  1. YİĞİT GÖREVE BAŞLADI

Yaşam Hastanesi’nin kadrosu yeni hekimlerle güçleniyor. Hastanenin kadrosuna bir hekim daha katıldı. Yaşam Hastanesi kadrosuna dahil olan Dr. Alparslan Yiğit Acil Servis Polikliniği’nde görev yapacak. 2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Dr. Alparslan Yiğit, 1975 Samsun Bafra doğumlu. Daha önce Hilal Hastanesi, Ankara 29 Mayıs Hastanesi ve İstanbul Sarıgazi Bölge Hastanesi’nde görev yapan Dr. Yiğit, Pazartesi gününden itibaren Yaşam Hastanesi’nin Acil Servis Polikliniği’nde görev yapmaya başladı.

 

4 HEKİM GÖREV YAPACAK

Kırıkkale’de olmaktan ve Yaşam Hastanesi’nde göreve başlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Dr. Yiğit, “Kırıkkale daha önce görev yaptığım bir yer. Burayı tanıyor ve biliyorum. Yaşam Hastanesi de tanıdık bir yer. Bundan sonra hastalarımızla Kırıkkale’de ve Yaşam Hastanesi’nde ilgilenmeyi sürdüreceğiz” dedi. Yaşam Hastanesi Acil Servis Polikliniği 4 hekimle sağlık hizmetlerini sürdürecek. Acil Servis’te Dr. Yaşar Peker, Dr. Çiğdem Karaer, Dr. Ravshan Abdullayev ve Dr. Alparslan Yiğit görev yapacak.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x