Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Dualarla Hizmette

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Sanayi Mahallesi Karadeniz Caddesi 42/A da hizmete giren “Erbil’in Yeri” dualarla birlikte hizmete girdi. Restoranın açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Asayiş Müdürü Duraner Yay birlikte yaptılar.

BÜYÜK İLGİ
Uzun yıllardan beri Kırıkkale de Emniyet Teşkilatındaki ve Spor Camiasındaki başarıları ile takdir toplayan Erbil Özdemir, emekli olduktan sonra Sanayi semtine yeni bir iş yeri açtı. İşyerinin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Asayiş Müdürü Duraner Yay, Oda Başkanları, Emniyet teşkilatı ile kalabalık bir davetlinin katılımı ile dualarla gerçekleşti.

DUALARLA HİZMETTE
Amacının uzun yıllardan beri yaşamını ailesi ile birlikte sürdürdüğü Kırıkkale de bundan sonraki hayatını da devam ettirmek amacında olan Erbil Özdemir “Her zaman olduğu gibi Kırıkkale’de yiyecek ekmeğimiz ve içecek suyumuzun bulunması ile birlikte emekli olduktan sonra iş yeri açma imkanım doğdu, açılışımızı onurlandıran, gerekse telefonla, mesajla bizleri sevindiren tüm dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x