Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Dünya seyirci kalıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenlendi.

 

Personel ile bayramlaştı

Bayramlaşma törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Delice Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kahraman Polat, Gençlik Merkezi Müdürü Haluk Karahan, Şube Müdürü Cemalettin Şenci, Şube Müdürü Adnan Vural ve kurum personeli katıldı.

Vahşeti izliyoruz

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; “Bayramlar, yaşama ve insana dair güzelliklerin sımsıcak duygularla paylaşıldığı, insanların barışarak dargınlıkları unuttuğu, kültür ve inanç değerlerinin güç kazandığı özel ve anlamlı günlerdir. İslam Coğrafyasında yaşanan vahşeti hep birlikte televizyonda izliyoruz. İsrail’in Gazze’de başlattığı ve adeta bir soykırıma dönen katliamları aralıksız sürüyor. Dünya’nın adeta seyirci kaldığı bu vahşetin boyutları da giderek büyüyor.

 

“Kimsenin kılı kıpırdamıyor”

Tarihin her döneminde Müslüman ülkeleri birbirine düşüren, kırdıran ve seyredenler, bugün de aynısını sahneye koyuyor. Dikkat edilecek olursa hedefe sürekli olarak Müslümanlar oturtuluyor. Konu Müslümanlar olunca, ölen ve öldüren Müslümanlar olunca dış güçler bunu hem destekliyor, hem görmezden geliyor, hem de yayılmacı politikalarını sürdürüyorlar. Bugün Irak ve Suriye’de binlerce kişi ölüyor, sakat kalıyor, açlıkla pençeleşiyor kimin umurunda? Filistin’de taş üstünde taş bırakılmıyor, yüzlerce kadın ve çocuk öldürüyor kimin kılı kıpırdıyor.

 

“Beraber olmalıyız”

Biz Müslümanlar olarak artık bir olmayız beraber olmalıyız. Hazreti Alinin demiş olduğu gibi günahsız geçen her gün bizim için bayram gibidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Aleminin ve personelimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor ve nice bayramlarda birlikte olma dileklerimi sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu