Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Dünyanın Mutfağı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale Üniversitesi Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri tarafından “Dünyanın Mutfağı Sergisi” gerçekleştirildi.

 

YOĞUN İLGİ GÖSTERDİLER

Koordinatörlüğünü Öğretim Görevlisi Ali Solunoğlu ve Dr. Aylin Nalçacı İkiz’in yaptığı etkinlikte Fransız, İtalyan, Meksika, Hint, Çin, Arap, İspanyol ve Türk Mutfağından on beş farklı ünlü yemeğin sunumu yapıldı. Etkinliğe Üniversitenin öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

 

ARZUMUZ FARKINDALIK

Serginin sonunda konuşma yapan Öğr. Gör. Ali Solunoğlu,“Bir kültürü oluşturan, sadece büyük eserler değildir. Aynı zamanda insanların yemek yeme ve onu sunma tarzları gibi gündelik şeylerdir. TÜBİTAK formatında hazırlanan bu sergi etkinliğinde farklı kültürlerin özeliklerini öğrenci ve akademisyenlerimizle paylaşarak farkındalık oluşturmak en önemli arzumuzdur” diyerek temennilerini paylaştı. Sergi sonunda davetli katılımcılar ve öğrenciler stantları gezdiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x