Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Düşmanlar sevinmesin

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

660 SANDIĞIN BULUNACAĞI REFERANDUMDA, AÇIK ALANDA BİN 43 KOLLUK KUVVETİ GÖREV YAPACAK

 

 

Vali M.İlker Haktankaçmaz, Valilik toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelerek, 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği halk oylaması sürecini değerlendirdi. Güvenlik önlemlerinin alındığını belirten Vali Haktankaçmaz, bin 43 kolluk kuvvetinin görev alacağını belirterek, 660 sandığın kurulacağını söyledi.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi ilçe Kaymakamları, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve basın mensuplarıyla değerlendirme toplantısı yapan Vali Haktankaçmaz, alınan tedbirler hakkında bilgi verdi. Vali Haktankaçmaz, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla önemli çalışmalar yapıldığını belirtti.

 

OLUMSUZLUK OLMADI

Seçim propagandasında şu ana kadar bir sorun yaşanmadığını ifade eden Vali Haktankaçmaz, “16 Nisan’da Kırıkkale genelinde 660 adet sandık kurulacak. 196 bin 469 seçmen oy kullanacak. Bin 43 kolluk kuvveti de alanlarda bulunarak görev yapacak. Siyasi partilerimiz herhangi bir olumsuzluğa yol açmadan çalışmalarını en güzel şekilde gerçekleştiriyor. Partilerimizin çalışmalarını gerçekleştirirken dahi uyum içerisinde olması, birbirini kırmaması bizleri de son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

 

YETKİLER SEÇİM KURULLARINDA

15 Nisan tarihine kadar yasakların çiğnenmesi durumunda yetkilerin ilçe seçim kurullarına geçtiğini belirten Vali Haktankaçmaz, “Yasaklı propaganda, afişler, pankartların yasak olduğu gibi yerler hakkındaki çalışmaları ilçe seçim kurulları yapacak. Bizim amacımız huzur ve güvenlik içerisinde bu referandumun gerçekleşmesi. Sonuç ne olursa olsun, Türkiye’nin düşmanlarının sevineceği bir sonuç çıkmasın” dedi.

 

Haber:Foto: Burak Can

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x