Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Düştüğümüz gibi çıkacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM KIRIKKALESPOR, KIRIKKALE’DE Kİ SON ANTRENMANINI YAPTI

 

Düştüğümüz gibi çıkacağız

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan Türk Metal Kırıkkalespor çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hafta başı Kızılcahamam’a kapa giden temsilcimiz, Kırıkkale’de ki son antrenmanını hafta sonu gerçekleştirdi.

 

PERFORMANSLAR GÖZ DOLDURUYOR

17 Ağustos Başpınar Stadyumunda gerçekleştirilen antrenmanda top çalışması yapan temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, antrenmanın son bölümlerinde çift kale maç yaptı. Antrenmanı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Kulüp Başkanı Zekai Tufan, As Başkan Cihat Mencet, Kulüp Yöneticileri Okan Canpolat ve Tolga Özkan’da izledi. Oyuncuların antrenmanda gösterdiği performans şampiyonluk adına ümit verirken, özellikle Bahri Arslanlı ve Şervan Örenç’in performansı göz doldurdu.

 

HEDEF 3’ÜNCÜ LİG

Antrenmanda yeni oyuncular da denenirken, eksiklikler tespit edilerek takviyeler yapılacağı söylendi. Antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Tufan, oyuncuların gösterdiği azim ve performanstan umutlu olduğunu ve TM Kırıkkalespor’u tekrar 3’üncü lige çıkartmak için çalıştıklarını söyledi. Oyuncuların bireysel olarak yeteneklerinin yanı sıra futbolun bir takım oyunu olduğundan bahseden Başkan Tufan, “Oyuncular birbirlerine adapte olmaya devam ediyor. Lige iyi başlayıp sonunu şampiyon olarak getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

2 OYUNCU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Oyuncuların performansından memnun olduğunu söyleyen Teknik Direktör Nihat Baran, “Eksiklerimiz var. Eksiklerimizin giderilmesi için başkanımız ve yönetimimiz ile sürekli temas halindeyiz. Şu anda iki önemli oyuncu ile temas halindeyiz. 1 stoper ve 1 santrafor alacağız. Takım olarak iyi durumdayız. Kızılcahamam’a kampa gidiyoruz. Kampımızı iyi değerlendirip lige hazır hale geleceğiz. TM Kırıkkalespor’u hak ettiği yerlere getirmek için çalışıyoruz. Düştüğümüz gibi tekrar 3’üncü lige çıkacağız” dedi.

 

Haber: Burak Can

Foto: Halil Soyer

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskinli
Keskinli
21 Ağustos 2017 21:51

Bu sene Keskinspor geliyor Yen’i başkanı Taner ile adam valla gümbür gümbür geliyor. Artık sizin yapamayacağınız anlaşıldı bırakın Keskinspor şahlansın Kırıkkale’nin adını duyursun

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x