Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

E-KPSS-Kura’ya başvuru takvimi açıklandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

E-KPSS-Kura’ya başvuru takvimi açıklandı

Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından, Engelli Memur Yerleştirme ve E-KPSS-Kura’ya Başvuru Takvimi açıklandı. Sınava başvuruların 6 – 21 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılması gerektiği bildirildi.

TAKVİM BELİRLENDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kendisine ait resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı duyuruda “Devlet Personel Başkanlığı’ndan yapılan açılamaya göre; Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğin  “EKPSS ve kura duyurusu”  başlıklı 7 nci maddesinde engelli memur alımına ilişkin sınav ve/veya yerleştirme takviminin Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin(ÖSYM) görüşü alınarak her yılın Ocak ayı içerisinde duyurulacağı belirtilmiştir. Bu bağlamda, 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilecek engelli memur alımları ile yapılacak Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı(EKPSS) ve Kura başvurularına ilişkin takvim belirlenmiştir.

KURA BAŞVURULARI 2-15 MAYIS

Açıklamanın devamında ise “Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı(EKPSS) başvuru süreci 6 – 21 Şubat 2018, kura başvuruları ise 2 – 16 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. EKPSS başvuru süresini kaçıran adaylar için geç başvurular 13-14 Mart 2018, kura başvuru süresini kaçıran adaylar ise geç başvurularını 29 – 30 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Başvuru sürecine ilişkin ön kabul ve taahhüt beyan belgesinin düzenlenmesi ve rehberlik hizmetleri Yenimahalle Mahallesi Sağlık Caddesi NO:52 adresinde bulunan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Biriminde gerçekleştirilecektir” denildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x