Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

‘Ecdada Mektup’ yarışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı, “Gençlerden Ecdada Mektup” yarışması düzenliyor. Bu yıl ikincisi gerçekleşecek yarışmaya 14-29 yaş arası gençler, 3 Ocak-28 Mart 2014 tarihleri arasında başvurabilecek.

DUYURU YAPILDI

Konu hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Gençlerin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet inancı ve idealini kazandırmak, tarih şuurunun toplumda yerelleşmesini sağlamak, dili doğru, etkin bir şekilde kullanmasını teşvik ederek okuyan düşünen ve yazan gençliğin oluşmasına katkı sağlamak için düzenlenen yarışmaya 14-29 yaş arası gençler, 3 Ocak – 28 Mart 2014 tarihleri arasında başvurabilecek.

BAŞVURU FORMU

Ecdadımız (Mustafa Kemal Atatürk, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek, Nazım Hikmet, Hz. Mevlana, Yunus Emre), Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale-Malazgirt Zaferi konu başlıklarıyla gerçekleşecek yarışmanın başvuru formuna ve yarışma afişine Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinden ulaşılacak.

DERECE ÖDÜLLERİ

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezine olan mektuplar üç kategoride değerlendirilecek.  Kategori Ortaokul-Lise, 2. Kategori Üniversite,  3. Kategori Okumayan 14-29 yaş arası gençler. Her kategoride dereceye giren gençlere verilecek ödüller ise şöyle: Birinciye, Tablet Bilgisayar ile Bakanlık Kitap Seti, İkinciye,  Akıllı Telefon ile Bakanlık Kitap Seti, Üçüncüye, Bakanlık Kitap Seti ödül olarak verilecektir.  Yarışma sonuçları www.gsb.gov.tr adresinden ilan edilecektir”

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
burcu
burcu
18 Ocak 2014 11:23

yarışmaya çok çok katılmak istiyorum

Başa dön tuşu