Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Ecdada yürüyüş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

102 yıl önce şehit kanlarıyla sulanan bu aziz vatan toprakları için donarak şehit düşen 90 bin asker için Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından tören düzenlenecek. Etkinlik, 8 Ocak Pazar günü (Yarın) saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Dünya Savaşı’nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak için başlattığı ve 90 bin askerin şehit olduğu Sarıkamış Harekâtı’nın 102. yılı anma etkinlikleri için Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlıklar devam ediyor.

MEYDANDA TÖREN DÜZENLENECEK
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, 1. Dünya Savaşı’nda Enver Paşa komutasındaki Osmanlı ordusunun, Rus işgali altındaki toprakları kurtarmak amacıyla başlattığı ve 90 bin askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı’nın 102. yılı anma etkinlikleri kapsamında 8 Ocak Pazar günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlenecek.

FEDAKÂR ECDADINI UNUTMAYACAK
Şehit olan 90 bin askerin Kırıkkaleli torunları, dedeleri için ecdada yürüyecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gençlik Merkezi’nin koordinesinde yapılacak olan etkinlikler kapsamında, belirlenen güzergâhlarda yürüyüş gerçekleştirilecek. “Vefakâr Gençlik Fedakâr Ecdadını Unutmayacak ” konulu anma programında çok sayıda katılımın olması bekleniliyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x