Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Eczacılar bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Eczacılar Odası Yönetim Kurulu, Kırıkkale Eczacılar Odası Sorumlusu Eczacı Ramazan Şahin ile birlikte İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun ve Halk Sağlığı Müdür Dr. Feramiş Ender Güngüneş ziyaret ettiler.

 

Ankara yönetimi Kırıkkale’ye geldi

Gerçekleştirilen ziyarette Ankara Eczacılar Odası Başkanı Eczacı Süleyman Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Eczacı Necdet Şenbaba, Eczacı Cem Özcivanoğlu, Kırıkkale İl Sorumlusu Eczacı Ramazan Şahin ve Kırıkkale İl Temsilcisi Eczacı Gülcan Şahin katıldı. Heyet daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bölgesinde eczanesi bulunan eczacılarla bir araya gelen heyet toplantı yaptı.

 

Sıkıntılar iletildi

Heyetin Doktor Mustafa Uzun ile yaptığı görüşmede, hastanelerden reçete yönlendirilmesi ile ilgili yaşanan sıkıntılar iletilmiş olup, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili gerekenlerin en kısa sürede yapılacağı açıklandı. Ayrıca Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bölgesindeki eczanelerin denetimleri ile ilgili yaşanan sıkıntılar da aktarılarak konunun çözümlenmesi sağlandı.

 

Akılcı ilaç kullanımı konuşuldu

Konu hakkında Güneş “İl Sağlı Müdürlüğümüz ile Kırıkkale’de yürütülecek olan “Akılcı İlaç Kullanımı” ile ilgili çalışmalarda görüş alışverişinde bulunularak, Ankara Eczacı Odası’nın da projede yer alacağı belirtildi. Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş ile mevcut Aile Hekimliği uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu