Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Eğitim için tüm imkanlar hazır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Yörükler, Türkmenler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Erol Elidemir, Yahşihan Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın ve Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü Öğrencileri Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u ziyaret ettiler.

ÇALIŞMALAR İLE GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Yahşihan İlçesine yaptığı çalışmalar ile sadece Yahşihanlıların değil, tüm Kırıkkalelilerin kalplerinde taht kuran Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u Karakeçili Yörükler, Türkmenler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Erol Elidemir, Yahşihan Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın ve Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü Öğrencileri ziyaret etti.

HEDİYE VERİLDİ
Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a ilk ziyareti Karakeçili Yörükler, Türkmenler Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Erol Elidemir gerçekleştirdi. Hoş sohbet ile geçen ziyarette Dernek Başkanı Elidemir, çalışmalar hakkında Sungur’a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sungur, çalışmalarında Elidemir’e başarılar diledi. Ziyaretin sonunda Elidemir, Başkan Sungur’a hediye taktim etti.

ÖĞRENCİLERLE BİRE BİR İLGİLENDİ
Tüm Kırıkkalelilerin sorunları ile bire bir ilgilenen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, geleceğimiz olan öğrencilerin de isteklerini dinlemeye devam ediyor. Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü Öğrencilerinin ziyaretinde öğrencilerle bire bir ilgilenen Sungur, öğrencilerin isteklerini dinledi. Öğrencilerin eğitimleri hakkında da bilgi alan Belediye Başkanı Sungur, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

EĞİTİM İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINI KIYACAĞIZ
Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’a günün son ziyaretini Yahşihan Milli Eğitim Müdürü Erdal Taşkın ve ilçede bulunan okulların Müdürleri gerçekleştirdi. Yahşihan’ın eğitimi hakkında bilgi alışverişi olduğu ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Sungur, eğitim için her konuda ellerini taşın altına koyacaklarını belirterek, Yahşihan Belediyesinin tüm imkanlarının eğitim için hazır bulunduğunu ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x